Bibliotheek gesloten

Door het COVID-19-virus is onze bibliotheek gesloten tot en met 3/04.

En raison du virus COVID-19, notre bibliothèque est fermée jusqu' au3/04.

Due to the COVID-19 virus the library is closed till 3/04.

In deze periode worden geen boetes aangerekend. Het is dus niet nodig je naar de bibliotheek te verplaatsen om je materialen te deponeren in de inleverbox.
De vervaldatum van de uitleentermijn werd automatisch opgeschoven in de tijd.

Check zeker ook onze facebookpagina: www.facebook.com/BibliotheekOudergem. Hier posten we elke voormiddag een leuke doe-, knutsel- of leestip voor kinderen.
We plaatsen er ook de laatste berichten over de dienstverlening van onze bibliotheek en andere nuttige informatie.

Heb je een vraag betreffende de bibliotheekwerking, mail dan naar bibliotheek@oudergem.brussels.

Meer informatie rond het COVID-19-virus vind je op de overheidswebsite https://www.info-coronavirus.be/nl/.

Heb je vragen over de hulp die er in Oudergem is in deze corona-tijden? Het gemeentebestuur opent een gratis nummer: 0800/35.179