Sinds enige tijd kan je in de bib e-readers met enkele e-boeken uitlenen. Onlangs werd onze collectie weer wat uitgebreid met recente titels. Er is voor elk wat wils: spannende boeken, literaire romans, non-fictie en zelfs enkele kinderboeken.

Op zaterdag 7 oktober zetten wij onze deuren wagenwijd open voor onze jaarlijkse Verwendag in de Bib.

Onze bibliotheek organiseert geregeld activiteiten, en dit voor een uiteenlopend publiek.
Hierbij vind je een overzicht van wat we de komende weken organiseren:

De voorbije weken zijn we intensief bezig geweest met het organiseren van een nieuwe indeling van de prentenboeken en informatieve boeken voor kleuters. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers, zijn we er in geslaagd de meer dan 1200 prentenboeken een nieuw etiket en een andere indeling in de prentenboekenbakken te geven.