Ook e-readers met enkele e-boeken kunnen uitgeleend worden in onze bib. Onze collectie wordt continu uitgebreid met recente titels. Er is voor elk wat wils: spannende boeken, literaire romans, non-fictie en zelfs enkele kinderboeken.

Een feest met de natuur als centrale gast. Bezoek de ateliers, verken de prachtige site, zie de Brabantse trekpaarden aan het werk, ga op pad met de boswachters en neem deel aan een van de vele workshops en activiteiten

Ook Den Dam en de Bib zijn aanwezig met een gezellige stand waar allerlei leuks te doen zal zijn.

Praktisch:

• Rood Klooster
  • Zondag 24 juni vanaf 11u
  • Gratis

Van 19 juni tot 19 september zetten alle Brusselse bibliotheken 19 uitgelezen boeken in de kijker. Ook in onze bibliotheek kun je deze selectie leren kennen. Kom langs en ontdek ze allemaal!

Swinging Sandwich is terug en uitgebreider dan ooit. Dit jaar met zes concerten!
Je vindt ons en de live muziek gedurende zes donderdagmiddagen in het stemmige Bergojeparkje

Ange Nawadasio & Solid'Jam geven op 21 juni het startschot met rasechte gospel, funk en soul.
Breng je lunch, een drankje kan je ter plaatse kopen aan onze zomerbar.

Praktisch: