Sinds enige tijd kan je in de bib e-readers met enkele e-boeken uitlenen. Onlangs werd onze collectie weer wat uitgebreid met recente titels. Er is voor elk wat wils: spannende boeken, literaire romans, non-fictie en zelfs enkele kinderboeken.

Tijdens de uitleen op zaterdag trakteren we alle kinderen en hun (groot)ouders op een leuk verhaal. Deze keer brengt voorlezer Birgit haar viool mee en zet een muzikale versie neer van “Bezoek voor Beer”.

We lezen voor rond de klok van 11u.
Zaterdag 16/12
Gratis, inschrijven is niet nodig.

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat de Brusselse grootwarenhuiswinkel Innovation in vlammen opging. Frank Van Laeken en Geert De Vriese verzamelden getuigenissen en gingen op onderzoek uit.
In hun boek “Inferno” brengen ze daarover verslag uit. Vijftig jaar later blijft de vraag: ongeluk, brandstichting, aanslag? Het lijkt een scenario van een rampenfilm, maar het is echt gebeurd.

Onze Bib en Gemeenscshapscentrum Den Dam doen ook dit jaar mee aan 'Brussel Helpt': de solidariteitsactie van BRUZZ. Dit jaar gaat de steun naar de loopgroep 'Les gazelles de Bruxelles'.

Hoe kan je dit doel steunen?

1) Wandel of loop mee en laat je hiervoor sponsoren. Dit kan op eigen houtje of tijdens de 'Park Mile' op 25/11 in het Park van Woluwe. Het ultieme eindmoment is de Warmathon in december.